Sponsoreret indhold

Derfor smager vitaminpillerne sødt.

Sukker eller Sødestof?

Derfor smager vitaminpillerne sødt.

Vitaminer og især mineraler, har en distinkt smag, som de færreste – heller ikke de voksne – bryder sig om. For at sikre, at dit barn vil spise sin daglige vitaminpille, har vi hos Livol valgt at søde den daglige børne multivitaminpille.

Der er tre smagsvarianter multivitaminpiller til børn i Livol sortimentet: Klassikeren med jordbær smag, Tutti Frutti smag og nyheden med hindbærsmag. Hindbær og Tutti Frutti er sødet med sødestof og jordbærvarianten er sødet med sukker, så du selv kan vælge, hvilken variant, der passer til jer. For familier og børn er forskellige, og det vil vi gerne imødekomme hos Livol.

Mængderne af sukker eller sødestof er meget lille, men ikke desto mindre nødvendig, for det nytter ikke noget at lave en vitamintablet som ungerne alligevel ikke kan få ned.

Nogle kan være lidt tilbageholdende over for sødestoffer og derfor har vi hos Livol taget stilling til, hvilken sammensætning af sødestoffer, vi anvender.

Frihed til at vælge:

Vores multivitaminer er fremstillet til de 3-10 årige og indeholder 11 vitaminer og 10 mineraler og er tilpasset barnets særlige behov. Multitabletterne er tyggetabletter og bør indtages i forbindelse med et måltid mad.

Alle varianter er kommet i et glas med et børnesikret låg, som er let at åbne for de voksne, men lukket for små børnefingre. Du kan læse mere om børnesikrede låg her (LINK)

Vælg mellem tre varianter:

Livol Multi total jordbær: Er sødet med sukker og har en sød jordbærsmag som ungerne helt sikker vil holde af.

Livol Multi total hindbær: Er sødet med sødestoffer, der giver en sød smag henad sukker. Vi anvender naturligvis kun sødestoffer, der er godkendt af EU.

Livol Multi total Tutti Frutti er ligesom hindbær-varianten sødet med sødestoffer og har en dejlig frugtig smag.

Psst! Derfor skal du give dit barn en multivitamin:Livol multi total dækker dit barns daglige vitamin- og mineralbehov. Tabletten indeholder blandt andet kalk og D-vitamin, som understøtter barnets knogler, mens det vokser. D-vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion hos børn. Derudover indeholder alle varianter vitamin C og E og fire forskellige B-vitaminer. Desuden indeholder de også jern, som bidrager til en normal kognitiv udvikling hos børn.