Sponsoreret indhold

Antipasta med vafler og bearnaise

Antipasta med vafler og bearnaise

Venter du gæster, så kan vi anbefale at servere disse lækre vafler til forret.

4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • Vaffeldej
  • 3½ dl hvedemel 
  • 1 tsk. bagepulver 
  • 1 tsk. salt 
  • 2½ dl vand 
  • 2 dl mælk 
  • 1 dl smeltet smør 
  • 2 æg 
  • 2 spsk. Maizena
  • Topping
  • 180 g friskost
  • 100 g marineret, grillet peber skåret i små stykker
  • 8 halve grillede, marinerede artiskokker
  • 8 kapers
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 avocado uden skal delt i kvarte
  • 1 brev ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’
  • 1 håndfuld friske basilikumblade til pynt

Sådan laver du antipasta med vafler og bearnaise

  1. 1. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt vand, mælk, æg, Flydende smeltet smør og rør dejen glat og smidig.
  2. 2. Bag vaflerne sprøde på et vaffeljern.
  3. 3. Pensl de kvarte avocadoer med lidt olie og steg dem på en grillpande, til de får pæne grillstriber.
  4. 4. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Béarnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
  5. 5. Anret dine vafler med grillet avocado, grillet artiskok, grillet peber, friskost, et par kapers og til sidst lidt ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’. Pynt anretningen med de friske basilikumblade.