Sponsoreret indhold
Antipasta med vafler og bearnaise
Venter du gæster, så kan vi anbefale at servere disse lækre vafler til forret.
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- Vaffeldej
- 3½ dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 2½ dl vand
- 2 dl mælk
- 1 dl smeltet smør
- 2 æg
- 2 spsk. Maizena
- Topping
- 180 g friskost
- 100 g marineret, grillet peber skåret i små stykker
- 8 halve grillede, marinerede artiskokker
- 8 kapers
- 1 spsk. olivenolie
- 1 avocado uden skal delt i kvarte
- 1 brev ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’
- 1 håndfuld friske basilikumblade til pynt
Sådan laver du antipasta med vafler og bearnaise
- 1. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt vand, mælk, æg, Flydende smeltet smør og rør dejen glat og smidig.
- 2. Bag vaflerne sprøde på et vaffeljern.
- 3. Pensl de kvarte avocadoer med lidt olie og steg dem på en grillpande, til de får pæne grillstriber.
- 4. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Béarnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
- 5. Anret dine vafler med grillet avocado, grillet artiskok, grillet peber, friskost, et par kapers og til sidst lidt ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’. Pynt anretningen med de friske basilikumblade.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise