Sponsoreret indhold
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
Vi serverer en lækker svinefilet indhyldet i bacon og med en lækker æbleslaw til.
4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 1 svinefilet
- 2 pakker bacon i skriver
- 2 spsk. Maille Dijionsennep
- Salt og peber
- Æbleslaw
- 2 æbler, skåret i tynde stænger
- 2½ dl kål, fint revet
- 1 gulerod, skåret i fine strimler
- 2 løg, fintskåret
- 1 Hellmann’s Chili Mayo
- 1 citron, skal og saft
- Kartoffelbåde
- 10 mellemstore kartofler med skræl, skåret i både
- 3 spsk. madolie
- Salt og peber
- Et par kviste frisk grofthakket timian
- Sauce
- 1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 90 g smør
Sådan laver du baconindpakke svinefilet med æbleslaw og kartofler
- 1. Forvarm ovnen til 200 grader. Pensl svinefileten med Dijionsennep, vikl derefter bacon rundt om svinefileten og krydr den med lidt peber.
- 2. Placér svinefileten i et ildfast fad, således at baconens samlinger vender nedad. Sæt efterfølgende et stegetermometer i og steg kødet indtil det har en centrumtemperatur på 70 grader.
- 3. Lav i mellemtiden tilbehøret. Kartoflerne blandes med 3 spsk. madolie, timian, salt og peber, inden de lægges på en bradepande med bagepapir. Steg i ovnen i ca. 30 min, vend halvvejs.
- 4. Bland alle ingredienser til æbleslaw i en skål og dosér mængden af Hellmann’s Chili Mayo indtil den ønskede konsistens opnås.
- 5. Imens kødet hviler på et spækbræt, tilberedes béarnaisesaucen. Bland 2,5 dl. vand og brevet med Knorr Béarnaise Sauce i en gryde. Kog i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen til den rette konsistens opnås.
- 6. Skær kødet i skiver og servér det med tilhørende ovnstegte kartoffelbåde, æbleslaw og Knorr Béarnaise Sauce.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Svinekød i karrysauce med ris