Sponsoreret indhold
Svinekød i karrysauce med ris
Karryretten toppes med frisk hakket koriander og ristede løg.
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 500 g svinekød i strimler
- 1 spsk. madolie
- 1 rødløg, i både
- 1 gul peberfrugt, i tern
- 1 rød peberfrugt, i tern
- 2 spsk. koriander, hakket
- 1 dl ristede løg
- 2 dl Basmati ris
- Sauce
- 1 brev Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
Sådan laver du svinekød i karrysauce med ris
- 1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.
- 2. Varm 1 spsk. madolie på en pande og brun svinekødet. Tilsæt derefter løg, rødløg og peberfrugt og lad det stege til det har en gylden farve.
- 3. Tilbered karrysaucen. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Curry Sauce i en gryde. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter indtil den er færdig.
- 4. Hæld karrysaucen over svinekødet og grøntsagerne panden. Vend retten forsigtigt og lad den simre indtil kødet er færdigstegt.
- 5. Servér retten på de kogte ris og top med hakket koriander og ristede løg.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Boller i æble-karry