Sponsoreret indhold

Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce

Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce

Disse saftige kyllingeoverlår toppes med en delikat karry-ingefærsauce, koriander og rød chili.

4 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 spsk. madolie
  • 4 kyllingeoverlår
  • 4 portioner fuldkornsris
  • Frisk koriander
  • ½ rød chili
  • Salt og peber
  • Sauce
  • 1 spsk. madolie
  • 1 brev Knorr Curry Sauce - 100 % Naturlige Ingredienser
  • 2,5 dl vand
  • 1 lille finthakket løg
  • ½ revet grønt æble
  • 1 spsk. fint strimlet ingefær

Sådan laver du kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce

  1. 1. Start med at sætte risen over efter pakkens anvisning
  2. 2. Varm 1 spsk. madolie i en stegepande på middel varme
  3. 3. Krydr kyllingeoverlårene med salt og peber og læg dem på panden med skindet nedad. Lad dem stege indtil skindet er blevet gyldent og sprødt. Vend dem og steg indtil kødet er gennemstegt.
  4. 4. Begynd at lave saucen imens kyllingen steger færdig. Varm 1 spsk. madolie i en lille gryde og vend løg, æble og ingefær deri, indtil det er blevet blødt. Tilsæt derefter 2,5 dl. vand og brevet med Knorr Curry Sauce. Rør rundt, bring i kog og lad saucen småkoge i 5 min indtil den er færdig.
  5. 5. Placer kyllingeoverlårene på fuldkornsrisen og top med karry-ingefærsaucen, koriander og rød chili.