Sponsoreret indhold
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
Disse saftige kyllingeoverlår toppes med en delikat karry-ingefærsauce, koriander og rød chili.
4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 spsk. madolie
- 4 kyllingeoverlår
- 4 portioner fuldkornsris
- Frisk koriander
- ½ rød chili
- Salt og peber
- Sauce
- 1 spsk. madolie
- 1 brev Knorr Curry Sauce - 100 % Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 1 lille finthakket løg
- ½ revet grønt æble
- 1 spsk. fint strimlet ingefær
Sådan laver du kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
- 1. Start med at sætte risen over efter pakkens anvisning
- 2. Varm 1 spsk. madolie i en stegepande på middel varme
- 3. Krydr kyllingeoverlårene med salt og peber og læg dem på panden med skindet nedad. Lad dem stege indtil skindet er blevet gyldent og sprødt. Vend dem og steg indtil kødet er gennemstegt.
- 4. Begynd at lave saucen imens kyllingen steger færdig. Varm 1 spsk. madolie i en lille gryde og vend løg, æble og ingefær deri, indtil det er blevet blødt. Tilsæt derefter 2,5 dl. vand og brevet med Knorr Curry Sauce. Rør rundt, bring i kog og lad saucen småkoge i 5 min indtil den er færdig.
- 5. Placer kyllingeoverlårene på fuldkornsrisen og top med karry-ingefærsaucen, koriander og rød chili.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Svinekød i karrysauce med ris