Sponsoreret indhold
Boller i æble-karry
En ny variation af den klassiske opskrift på boller i karry.
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 dl ris
- 1 spsk. madolie
- 1 æble, skrællet og revet
- ½ løg, hakket
- 500 g hakket oksekød
- 1 dl rasp
- 1 æg
- ½ tsk. stødt sort peber
- Sauce
- 2 breve Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
- 1 spsk. madolie
- 1 æble, revet
- 1 løg, revet
Sådan laver du boller i æble-karry
- 1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.
- 2. Varm 1 spsk madolie på en pande og steg det hakkede ½ løg og det revet æble.
- 3. Bland det hakkede oksekød med rasp, æg, peber og det stegte løg og æble i en skål. Kødblandingen formes til kødboller.
- 4. Tilbered karrysaucen. Varm 1 spsk. madolie og sautér revet æble og løg i en gryde. Tilsæt 5 dl vand og dernæst to breve Knorr Curry Sauce. Husk at røre rundt i saucen. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter.
- 5. Læg nu kødbollerne i karrysaucen. Lad retten simre indtil kødbollerne er færdigtilberedte.
- 6. Servér boller i æble-karry med ris.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise