Sponsoreret indhold
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
Hvide asparges og hollandaise sauce er et perfekt match.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 8 hvide asparges
- 2 tsk. eddike
- 4 æg
- 200g frisk babyspinat
- 3 spsk madolie
- Sauce
- 1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 90 g smør
- Salt
- 1 portion strøbrød, se opskrift nedenfor
- Strøbrød
- 1 dl panko (asiatisk brødsmuler). Alternativt 1 dl revet hvidt brød
- 6 skiver pancetta
- 3 spsk. madolie
- 1 citron, revet skal
Sådan laver du hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
- 1. Sæt ovnen på 175 grader. Fordel brødsmuleren på en bageplade belagt med bagepapir og varm det i ovnen, indtil det er sprødt.
- 2. Varm 3 spsk madolie i en stegepande og steg pancettaen. Bland citronskallen i og rør rundt, indtil der dufter af citrus.
- 3. Blend citrus-pancettaen groft og rør det sammen med brødsmuleren.
- 4. Kog de hvide asparges i saltet vand i 5-7 minutter indtil de er bløde. Læg dem på en tallerken betrukket med folie, for at holde dem varme.
- 5. Hæl eddiken i kogevandet og skru ned for varmen. Slå 1 æg ud i en lille skål. Skab en hvirvel i vandet i gryden ved hjælp af en spiseske. Hæld forsigtigt ægget i gryden og lad det koge i 4 minutter. Læg ægget op på en tallerken betrukket med folie, for at holde det varmt. Pocher de 3 resterende æg på samme måde.
- 6. Tøm gryden og tilsæt 1 brev Knorr Hollandaise Sauce og 2,5 dl vand. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
- 7. Varm 3 spsk madolie i stegepanden. Sauter spinaten og læg den på tallerkenen. Placer det pocherede æg på spinaten og læg 2 asparges ved siden af. Hæld hollandaisesaucen over de 2 asparges og top det pocherede æg med strøbrødet.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Boller i æble-karry