Sponsoreret indhold
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
Man kan sagtens servere en cremet hollandaise til en grillet oksemørbrad og en lækker aspargessalat.
4 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- 2 spsk. madolie
- 800 g oksemørbrad skåret i 2 cm tykke skiver
- 24 stk. asparges
- Salt og peber
- 16 cocktailtomater, skåret i halve
- 100 g ruccola
- 100 g babyspinat
- Sauce
- 1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 90 g smør
Sådan laver du grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
- 1. Varm 1 spsk madolie på en grillpande ved høj varme.
- 2. Krydr asparges og oksemørbrad med salt og peber.
- 3. Grill asparges på alle sider, indtil de har tydelige grillmærker. Lad dem køle og skær dem i mundrette stykker. Bland dem herefter med cocktailtomater, babyspinat og ruccola i en skål.
- 4. Rens panden, tilsæt 1 spsk madolie og varm den op igen. Grill kødet ca. 2 minutter på hver side, for medium stegt. Imens kødet steger tilberedes hollandaisesaucen.
- 5. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Hollandaise Sauce. Lad det koge i 5 minutter under omrøring. Tag saucen af varmen og rør 90 gr smør i.
- 6. Servér kødet med aspargessalat og hollandaisesauce.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise