Sponsoreret indhold

Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce

Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce

Man kan sagtens servere en cremet hollandaise til en grillet oksemørbrad og en lækker aspargessalat.

4 personer

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 2 spsk. madolie
  • 800 g oksemørbrad skåret i 2 cm tykke skiver
  • 24 stk. asparges
  • Salt og peber
  • 16 cocktailtomater, skåret i halve
  • 100 g ruccola
  • 100 g babyspinat
  • Sauce
  • 1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
  • 2,5 dl vand
  • 90 g smør

Sådan laver du grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce

  1. 1. Varm 1 spsk madolie på en grillpande ved høj varme.
  2. 2. Krydr asparges og oksemørbrad med salt og peber.
  3. 3. Grill asparges på alle sider, indtil de har tydelige grillmærker. Lad dem køle og skær dem i mundrette stykker. Bland dem herefter med cocktailtomater, babyspinat og ruccola i en skål.
  4. 4. Rens panden, tilsæt 1 spsk madolie og varm den op igen. Grill kødet ca. 2 minutter på hver side, for medium stegt. Imens kødet steger tilberedes hollandaisesaucen.
  5. 5. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Hollandaise Sauce. Lad det koge i 5 minutter under omrøring. Tag saucen af varmen og rør 90 gr smør i.
  6. 6. Servér kødet med aspargessalat og hollandaisesauce.