Sponsoreret indhold

Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce

Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce

Vi serverer en lækker svinefilet indhyldet i bacon og med en lækker æbleslaw til.

4 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 1 svinefilet
  • 2 pakker bacon i skriver
  • 2 spsk. Maille Dijionsennep
  • Salt og peber
  • Æbleslaw
  • 2 æbler, skåret i tynde stænger
  • 2½ dl kål, fint revet
  • 1 gulerod, skåret i fine strimler
  • 2 løg, fintskåret
  • 1 Hellmann’s Chili Mayo
  • 1 citron, skal og saft
  • Kartoffelbåde
  • 10 mellemstore kartofler med skræl, skåret i både
  • 3 spsk. madolie
  • Salt og peber
  • Et par kviste frisk grofthakket timian
  • Sauce
  • 1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
  • 2,5 dl vand
  • 90 g smør

Sådan laver du baconindpakke svinefilet med æbleslaw og kartofler

  1. 1. Forvarm ovnen til 200 grader. Pensl svinefileten med Dijionsennep, vikl derefter bacon rundt om svinefileten og krydr den med lidt peber.
  2. 2. Placér svinefileten i et ildfast fad, således at baconens samlinger vender nedad. Sæt efterfølgende et stegetermometer i og steg kødet indtil det har en centrumtemperatur på 70 grader.
  3. 3. Lav i mellemtiden tilbehøret. Kartoflerne blandes med 3 spsk. madolie, timian, salt og peber, inden de lægges på en bradepande med bagepapir. Steg i ovnen i ca. 30 min, vend halvvejs.
  4. 4. Bland alle ingredienser til æbleslaw i en skål og dosér mængden af Hellmann’s Chili Mayo indtil den ønskede konsistens opnås.
  5. 5. Imens kødet hviler på et spækbræt, tilberedes béarnaisesaucen. Bland 2,5 dl. vand og brevet med Knorr Béarnaise Sauce i en gryde. Kog i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen til den rette konsistens opnås.
  6. 6. Skær kødet i skiver og servér det med tilhørende ovnstegte kartoffelbåde, æbleslaw og Knorr Béarnaise Sauce.