Sponsoreret indhold
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
Her er en ret, som vil vække begejstring hos de fleste.
4 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- 2 bøffer af oksefilet, ca. 300g stykket
- 3 spsk. madolie
- Salt og peber
- Et par kviste frisk grofthakket timian
- 4 pillede fed hvidløg
- Sauce
- 1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 90 g smør
- Kartoffelbåde
- 10 mellemstore kartofler med skræl, skåret i både
- 3 spsk. madolie
- Salt og peber
- Et par kviste frisk grofthakket timian
Sådan laver du oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
- 1. Sæt ovnen på 225 grader. Placer kartoffelbådene på en bradepande med bagepapir og bland dem med 3 spsk. madolie, timian, salt og peber. Steg i ca. 30 min, vend halvvejs.
- 2. Tør bøfferne med papir og krydr med salt og friskkværnet peber.
- 3. Varm 3 spsk. madolie i en stegepande på høj varme. Placer bøfferne på panden, sammen med hvidløgsfeddene og timian, og lad bøfferne stege 2-3 minutter på hver side, indtil de har en brun stegeskorpe.
- 4. Sæt ovnen ned på 125 grader i slutningen af kartoflernes stegetid og placer bøfferne ved siden af kartoflerne. Steg bøfferne færdigt i ovnen i 5 minutter, eller indtil de har en centrumtemperatur på 50-55 grader for medium rare.
- 5. Lav saucen imens kødet hviler på et spækbræt. Bland 2,5 dl vand og brevet med Knorr Béarnaise Sauce i en gryde. Kog i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.
- 6. Skær bøfferne i tynde skiver og server med de ovnstegte kartoffelbåde, Knorr Béarnaise Sauce og eventuelt en grøn salat.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise