Sponsoreret indhold
Hollandaise-gratineret laks med spinat
Fisk er meget nemt at tilberede, og denne ret kan man lave på dage, hvor det skal gå ekstra hurtigt.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 laksefileter uden skind, ca. 800 g
- 600 g frisk spinat
- 2 spsk. madolie
- Salt og friskkværnet peber
- Sauce
- 1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 90 g smør
Sådan laver du hollandaise-gratineret laks med spinat
- 1. Forvarm ovnen på 225 grader.
- 2. Varm 2 spsk. madolie på en pande og steg spinaten til det falder sammen.
- 3. Læg nu spinaten i et ovnfast fad og placér laksen ovenpå. Drys lidt salt og friskkværnet peber på laksen.
- 4. Tilbered saucen ved at bland 2,5 dl vand og brevet med Knorr Hollandaise Sauce i en gryde. Rør rundt og lad den småkoge i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.
- 5. Hæld derefter saucen over laksen og spinaten. Gratinér i ovnen i 10-15 minutter til laksen er gennemstegt.
- 6. Servér Knorr hollandaise-gratineret laks med spinat.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Laksefilet med dild-hollandaise