Sponsoreret indhold

Laksefilet med dild-hollandaise

Laksefilet med dild-hollandaise

Retten kan tilberedes på kun 30 minutter og et gæstebud værdigt.

4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 4 stk laksefilet
  • 500 g kartofler
  • 2 spsk. madolie
  • 1 bundt dild, hakket
  • ½ agurk, i skiver
  • 1 dl eddike
  • 2 spsk sukker
  • Salt og peber
  • 2,5 dl vand
  • 1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100 % naturlige ingredienser
  • 90 gr smør

Sådan laver du laksefilet med dild-hollandaise

  1. 1. Skur kartoflerne og sæt dem over i kogende vand. Tilsæt 1 spsk. salt og kog i ca. 15 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække færdig.
  2. 2. Skær agurken ud i små stykker og marinér den med eddike og sukker. Smag til med salt og peber.
  3. 3. Varm 2 spsk madolie på en pande og steg de fire laksefileter med skindet nedad, i ca. 6 minutter, ved middelvarme. Sluk for varmen, vend dem om og lad dem trække et par minutter. Træk forsigtigt skindet af og kassér det.
  4. 4. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Hollandaise Sauce. Lad det koge i 5 minutter under omrøring. Tag saucen af varmen og rør 90 gr smør i. Tilsæt hakket dild.
  5. 5. Servér den stegte laks med kartofler, agurker og top med dild-hollandaise.