Sponsoreret indhold
Laksefilet med dild-hollandaise
Retten kan tilberedes på kun 30 minutter og et gæstebud værdigt.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 stk laksefilet
- 500 g kartofler
- 2 spsk. madolie
- 1 bundt dild, hakket
- ½ agurk, i skiver
- 1 dl eddike
- 2 spsk sukker
- Salt og peber
- 2,5 dl vand
- 1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100 % naturlige ingredienser
- 90 gr smør
Sådan laver du laksefilet med dild-hollandaise
- 1. Skur kartoflerne og sæt dem over i kogende vand. Tilsæt 1 spsk. salt og kog i ca. 15 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække færdig.
- 2. Skær agurken ud i små stykker og marinér den med eddike og sukker. Smag til med salt og peber.
- 3. Varm 2 spsk madolie på en pande og steg de fire laksefileter med skindet nedad, i ca. 6 minutter, ved middelvarme. Sluk for varmen, vend dem om og lad dem trække et par minutter. Træk forsigtigt skindet af og kassér det.
- 4. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Hollandaise Sauce. Lad det koge i 5 minutter under omrøring. Tag saucen af varmen og rør 90 gr smør i. Tilsæt hakket dild.
- 5. Servér den stegte laks med kartofler, agurker og top med dild-hollandaise.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Boller i æble-karry