Kålsalat med kylling

Kålsalat med kylling

En lækker frokost med kun 3 ingredienser. Meget nemmere og sundere bliver det ikke. Og salaten kan med fordel laves dagen i forvejen.

2

Ingredienser

  • ½ spidskål
  • 2 peberfrugter
  • 2-300 g kyllingefilet eller -inderfilet
  • olivenolie til stegning
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Snit spidskålen helt tyndt og fint. Snit peberfrugterne helt tyndt. Skær kødet i tynde strimler, og steg dem i et par dråber olie. Kom salt og peber over. Vend det hele sammen til en salat. Det er en salat, der gør sig rigtigt godt, når den har stået natten over.
  2. TIP: Giv din salat et ekstra spark, og steg din kylling i knust hvidløg og finthakket frisk chili, og brug kødsaft til at vende hele salaten i bagefter.