Selleri med citronfløde, stenbiderrogn og karse
4
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- Skal af ½ citron
- 2 dl piskefløde
- 1 dl kalvefond
- 2 laurbærblade
- Lidt sellerisalt
- 1 bakke karse.
- 200 g renset stenbiderrogn
- 2 skiver durumbrød, gerne med malt
- Lidt olivenolie.
Sådan gør du
- Vask og skræl sellerien, skær 4 skiver på cirka 1,5 centimeters tykkelse. Skær skiverne i firkanter på 5 x5 centimeter. Kog disse i fløde, fond, sellerisalt og laurbærblade til de er møre, det tager cirka 10 minutter.
- Krydr stenbiderognen med fint salt og lidt friskkværnet peber. Riv brødet i små stykker og rist dem sprøde på en pande i lidt olivenolie. Læg den lune selleri på tallerkenen og anret med rogn, brødcroutonerne og karse.