Ukrudtsboller

Ukrudtsboller

Nyd bollerne som tilbehør, eftermiddagssnack eller til en god sandwich.

12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Hævetid: 1 time
  • Bagetid: 15 min.
  • Fryse-egnede
  • 50 g gær
  • 1/4 l mælk
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 tsk salt
  • ca. 400 g hvedemel
  • 1-2 håndfulde ukrudtsblade (brændenældeblade, skvalderkål, mælkebøtteblade)

  1. Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt olivenolie, salt og hvedemel (hold evt. lidt tilbage) og ælt dejen godt igennem.
  2. Ælt de rensede, hakkede ukrudtsblade i dejen og lad den hæve tildækket 1/2-1 time.
  3. Form dejen til boller, lad dem efterhæve 20-30 min. og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min.