Ukrudtsboller
Nyd bollerne som tilbehør, eftermiddagssnack eller til en god sandwich.
12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Hævetid: 1 time
- Bagetid: 15 min.
- Fryse-egnede
- 50 g gær
- 1/4 l mælk
- 3 spsk olivenolie
- 2 tsk salt
- ca. 400 g hvedemel
- 1-2 håndfulde ukrudtsblade (brændenældeblade, skvalderkål, mælkebøtteblade)
- Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt olivenolie, salt og hvedemel (hold evt. lidt tilbage) og ælt dejen godt igennem.
- Ælt de rensede, hakkede ukrudtsblade i dejen og lad den hæve tildækket 1/2-1 time.
- Form dejen til boller, lad dem efterhæve 20-30 min. og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min.