Sponsoreret indhold
Rejer med ingefær og soja
Lækker mad med rejer - skøn orientalsk inspireret ret med Uncle Ben’s® Boil-in-Bag ris med hvede, boghvede & quinoa.
Rejer med ingefær og soja til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 250 g rå kongerejer
- 400 g bønnespirer
- 350 g bok choy
- 45 g rød chilipeber
- 60 g olie til stegning
- 60 g sojasovs
- 20 g ingefær
- 2 poser Uncle Ben’s ris med hvede, boghvede & quinoa
- 5 g frisk koriander
Sådan laver du rejer med ingefær & soja
- 1. Snit bok choy og chilipeber
- 2. Skær ingefæren i tynde skiver
- 3. Varm olien i en pande, og steg rejer og grøntsager, indtil de er møre. Tilsæt sojasovsen.
- 4. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på pakken
- 5. Tilsæt risene og bland godt
- 6. Lad retten simre i cirka 2 minutter
LÆS OGSÅ:6 ting du ikke vidste om ris
PRØV OGSÅ:Rejer i grøn karry