Sponsoreret indhold

Rejer med ingefær og soja

Rejer med ingefær og soja

Lækker mad med rejer - skøn orientalsk inspireret ret med Uncle Ben’s® Boil-in-Bag ris med hvede, boghvede & quinoa.

Rejer med ingefær og soja til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 250 g rå kongerejer
  • 400 g bønnespirer
  • 350 g bok choy
  • 45 g rød chilipeber
  • 60 g olie til stegning
  • 60 g sojasovs
  • 20 g ingefær
  • 2 poser Uncle Ben’s ris med hvede, boghvede & quinoa
  • 5 g frisk koriander

Sådan laver du rejer med ingefær & soja

  1. 1. Snit bok choy og chilipeber
  2. 2. Skær ingefæren i tynde skiver
  3. 3. Varm olien i en pande, og steg rejer og grøntsager, indtil de er møre. Tilsæt sojasovsen.
  4. 4. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på pakken
  5. 5. Tilsæt risene og bland godt
  6. 6. Lad retten simre i cirka 2 minutter 

PRØV OGSÅ:Rejer i grøn karry