Sponsoreret indhold

Svinekød i karrysauce med ris

Svinekød i karrysauce med ris

Karryretten toppes med frisk hakket koriander og ristede løg.

4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 500 g svinekød i strimler
  • 1 spsk. madolie
  • 1 rødløg, i både
  • 1 gul peberfrugt, i tern
  • 1 rød peberfrugt, i tern
  • 2 spsk. koriander, hakket
  • 1 dl ristede løg
  • 2 dl Basmati ris
  • Sauce
  • 1 brev Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
  • 2,5 dl vand

Sådan laver du svinekød i karrysauce med ris

  1. 1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.
  2. 2. Varm 1 spsk. madolie på en pande og brun svinekødet. Tilsæt derefter løg, rødløg og peberfrugt og lad det stege til det har en gylden farve.
  3. 3. Tilbered karrysaucen. Bland 2,5 dl vand og 1 brev Knorr Curry Sauce i en gryde. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter indtil den er færdig.
  4. 4. Hæld karrysaucen over svinekødet og grøntsagerne panden. Vend retten forsigtigt og lad den simre indtil kødet er færdigstegt.
  5. 5. Servér retten på de kogte ris og top med hakket koriander og ristede løg.