Ærtedip de luxe

Ærtedip de luxe

Brug denne dip til alt fra rugbrødsstænger, knækbrød og sprøde grøntsager til fisk og kylling. Dippen er også god som pålæg, eller som spread i sandwich. Og så er den smuk at sætte på bordet, når der kommer gæster – inden middagen.

2-4

Ingredienser

  • 50 g cashewnødder
  • ½ fed hvidløg
  • 1 avocado
  • 100 g blancherede ærter (eller optøede fra frost)
  • 3-4 spsk lime
  • salt
  • Topping:
  • en håndfuld ærteskud
  • 4-5 radiser i tynde skiver
  • 1 håndfuld friskbælgede ærter

Sådan gør du

  1. Blend cashewnødder med hvidløg, kød af 1 avocado, ærter og lime. Smag til med salt. Dippen skal være rustik og frisk i smagen.
  2. Anret dippen toppet med ærteskud, radiser og friske ærter.
  3. Servér straks, eller opbevar i køleskab i op til 1 døgn.
PRØV OGSÅ: Sort bønne-dip