Ærtedip de luxe
Brug denne dip til alt fra rugbrødsstænger, knækbrød og sprøde grøntsager til fisk og kylling. Dippen er også god som pålæg, eller som spread i sandwich. Og så er den smuk at sætte på bordet, når der kommer gæster – inden middagen.
2-4
Ingredienser
- 50 g cashewnødder
- ½ fed hvidløg
- 1 avocado
- 100 g blancherede ærter (eller optøede fra frost)
- 3-4 spsk lime
- salt
- Topping:
- en håndfuld ærteskud
- 4-5 radiser i tynde skiver
- 1 håndfuld friskbælgede ærter
Sådan gør du
- Blend cashewnødder med hvidløg, kød af 1 avocado, ærter og lime. Smag til med salt. Dippen skal være rustik og frisk i smagen.
- Anret dippen toppet med ærteskud, radiser og friske ærter.
- Servér straks, eller opbevar i køleskab i op til 1 døgn.
PRØV OGSÅ: Sort bønne-dip