Burger på italiensk

Burger på italiensk

For alle med stor kærlighed til det italienske køkken må selv noget så amerikansk som en burger gerne smage lidt af saltim-bocca og støvleland.

Burger på italiensk

Tid: ca. 20 min.

(4 pers.)

4 stk. kalveschnitzler

4 kviste frisk salvie

salt og peber

4 skiver parmaskinke

1 radicchio salat 

1 hjertesalat

parmesanost

estragonmayonnaise (se opskrift her)

4 burgerboller

1.  Bank kødet fladt med håndryggen. top med salvie, og krydr med salt og peber. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød, og fæstn med grillspyd eller kødnåle.

2. Skyl de to slags salater, og afdryp.

3. Grill kødet på begge sider. Grill brødene.

4.  top brødene med de to slags salater, kød og høvler af frisk parmesanost. server med estragonmayonnaise.