Hjemmelavet Bounty: Den bedste (og nemmeste) opskrift
Vi elsker den lille chokoladebar med den lækre fugtige kokos i midten. Denne opskrift på hjemmelavet Bounty kommer fra Anne au Chocolats kogebog 'Lykken er chokolade' ❤
25 stk. Bounty
Ingredienser
- Hjemmelavet Bounty:
- 1 dåse kondenseret mælk, ca. 395 g
- 300 g kokosmel
- Overtræk:
- 250 g chokolade, smeltet (og tempereret)
Sådan laver du hjemmelavet bounty
- Bland den kondenserede mælk med kokosmel i en skål. Form blandingen til små brød, og sæt dem til afkøling på en tallerken eller et fad 1 time i køleskabet.
- Dyp kokosbrødene i chokoladen, og lad det overskydende chokolade løbe ned i skålen igen.
- Sæt dem på et stykke bagepapir, og lad chokoladen størkne i et køligt rum. Opbevar dem derefter i køleskabet. Holdbarhed 3-4 dage.
PRØV OGSÅ:Pandekager med nutella, kokos og frugt