Hjemmelavet Bounty

Hjemmelavet Bounty: Den bedste (og nemmeste) opskrift

Vi elsker den lille chokoladebar med den lækre fugtige kokos i midten. Denne opskrift på hjemmelavet Bounty kommer fra Anne au Chocolats kogebog 'Lykken er chokolade' ❤

25 stk. Bounty

Ingredienser

  • Hjemmelavet Bounty:
  • 1 dåse kondenseret mælk, ca. 395 g
  • 300 g kokosmel
  • Overtræk:
  • 250 g chokolade, smeltet (og tempereret)

Sådan laver du hjemmelavet bounty

  1. Bland den kondenserede mælk med kokosmel i en skål. Form blandingen til små brød, og sæt dem til afkøling på en tallerken eller et fad 1 time i køleskabet.
  2. Dyp kokosbrødene i chokoladen, og lad det overskydende chokolade løbe ned i skålen igen.
  3. Sæt dem på et stykke bagepapir, og lad chokoladen størkne i et køligt rum. Opbevar dem derefter i køleskabet. Holdbarhed 3-4 dage.