Nudler med pak choi og rejer
Du kan ikke undgå at blive vild med denne ret med den asiatiske kål pak choi og kinarejer.
4
Ingredienser
- 2 spsk sesamfrø
- 200 g fuldkornsnudler
- 300 g kinarejer med skal
- salt og peber
- 2 spsk rapsolie
- 600 g pak choi
- 2 fed hvidløg
- 1 dl østerssauce
- 1 dl grønsagsbouillon
- 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du:
- Rist sesamfrøene på en tør pande, til de ‘popper’ og dufter godt. Kog nudlerne som angivet på emballagen. Afdryp nudlerne i en sigte. Pil rejerne. Varm halvdelen af olien på en stor pande. Den skal være rygende varm. Steg rejerne i ca. 2 min. på hver side. Læg dem på en tallerken og krydr med salt og peber. Skær pak choi i både, så de stadig hænger sammen ved stokken. Varm resten af olien på panden og steg pak choi ved høj varme i 3-4 min. Vend kålen undervejs. Kom rejerne tilbage på panden og tilsæt presset hvidløg, østerssauce og grønsagsbouillon. Kog op og vend nudlerne sammen med pak choi, rejer og østerssauce. Drys med sesamfrø og hakket koriander.
- Energi pr. person: 360 kcal, protein 27%, kulhydrat 45%, fedt 28%.