Michelle Kristensen opskrift: Søde og salte vafler

Michelle Kristensen opskrift: Søde og salte vafler

Spis vaflerne sammen noget frugt eller grønt eller avocado og tomater. Den søde vaffel er skøn drysset med 10 ristede, hakkede mandler og 1 håndfuld blåbær. De salte vafler kan du også bruge til frokost og aftensmad.

4 personer / 4 vafler

De salte

  • 75 g frisk spinat, renset
  • 240 g kogte kikærter fra dåse
  • 4 æg
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk fiberHUSK
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk bagepulver
  • 250 g hytteost
  • 4 æg
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk fiberHUSK
  • 1 tsk kanel
  • 4 dadler, uden sten
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 drys salt
  • Olie til vaffeljernet

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne til de valgte vafler i en blender og kør dem til en ensartet dej. Tænd for vaffeljernet.
  2. Når det er varmt, smører du begge flader med olie.
  3. Hæld ¼ af dejen på vaffeljernet og bag vaflen i ca. 4 minutter.
  4. Den skal have en let gylden skorpe, inden du løfter den af. De søde vafler er lidt mere skrøbelige end de salte, så med dem gælder det om at være ekstra tålmodig.
  5. Gentag med resten af vaffeldejen.

Ny krop på 4 uger

10.000 danske kvinder har i de seneste seks år tabt sig på Michelle Kristensens MK Bootcamp. I fire uger har Michelle fulgt kvinderne på tæt hold, fyldt deres hjerner med viden, inspiration og motivation – og lært dem at træne og spise på en måde, der både virker med det samme og er til at holde ud i længden. Målet har aldrig været at sætte ny verdensrekord i antal tabte kilo på kortest tid, men at få sundheden ind under huden, så de aldrig ønsker at slippe den igen.

Læs mere om bogen her: Få en ny krop på 4 uger med Michelle Kristensen

Find bogen her MichelleKristensen.dk 

9788740054187.jpg