rasmus og sara

'Gift ved første blik'-parret forklarer: Derfor gik det galt

Nu fortæller parret, Sara og Rasmus, hvorfor det gik skævt mellem dem, da de var på getaway i denne uges afsnit af 'Gift ved første blik'.

Denne artikel blev bragt hos HER&NU første gang. Dette er en redigeret udgave. 

I denne uges episode af 'Gift ved første blik' drager de nygifte par på en getaway, hvor de får mulighed for at dele erfaringer og oplevelser med hinanden.

Artiklen fortsætter under videoen ...

I forrige afsnit løb Rasmus og Sara ind i flere uoverensstemmelser, og i denne uges episode har de stadig ikke genfundet melodien.

For Sara betød den dårlige dynamik mellem parret, at hun kort overvejede at trække sig fra eksperimentet på daværende tidspunkt.

"Vi havde aldrig fået rettet op på vores kommunikation inden vores getaway, og jeg følte, at vi bevægede os længere og længere fra hinanden," fortæller Sara og tilføjer:

"Og det blev også meget tydeligt, når vi stod sammen med de to andre par."

Kommunikationsbristen fortsætter i denne uge, da parret skal på getaway med de øvrige par. Her får de til opgave at komplimentere hinanden, og Rasmus' kompliment til Sara, om at de begge kan lide at nørde ting, er ikke, hvad hun håbede på.

"Jeg havde på det tidspunkt brug for at mærke en bekræftelse i vores relation, og at vi var lidt dybere end det," fortæller Sara.

To sider af samme sag

Den megen miskommunikation leder til, at Sara i løbet af programmet giver udtryk for, at hun føler, at hun kender Rasmus, men at det ikke går den anden vej.

Til HER&NU fortæller Rasmus, hvad der ifølge ham gik galt mellem parret.

"Jeg følte, at vi havde haft mange dybe snakke. Da Sara konfronterede mig med, at hun ikke havde det på samme måde, så hørte jeg kun, "du er ikke god nok". Det er det eneste, jeg hører," fortæller Rasmus og uddyber:

"Jeg misforstår, hvad Saras intention er. Det er dét, der går galt, fordi jeg hører aldrig, at det, hun mener, er, "jeg kan rigtig godt lide dig, men jeg har brug for lidt mere". Jeg hører kun, "du gør det ikke godt nok"."

Ifølge Rasmus var parret kommet ind i en negativ spiral, og mens Sara manglede bekræftelse, følte han sig utilstrækkelig i relationen.

"Jeg følte ikke, at Sara kunne lide mig. Jeg blev forvirret over, hvorfor Sara siger, at hun kunne lide mig, fordi jeg oplevede, at hun kun nævnte de negative ting," fortæller Rasmus og tilføjer:

"Set i bakspejlet ville jeg gerne havde været bedre til at rumme Saras følelser, men jeg følte ikke, at jeg kunne rumme mere, fordi jeg ikke følte mig værdsat og var meget følelsesmæssigt påvirket."

Forskellige kærlighedssprog

Ifølge Rasmus går kommunikationen også skævt, fordi parret har meget forskellige måder at vise deres følelser for hinanden på.

"Der var følelser fra min side af. Jeg havde lyst til at kysse med hende hele tiden i ugerne op til getaway. Mit kærlighedssprog er ikke ord, det er mere berøring og tjenester. Så rent kommunikativt tror jeg, at vi gik skævt af hinanden," fortæller han og tilføjer:

"Jeg er ærgerlig over, at vi ikke forstod hinanden, og Jeg er også ked af, at vores kærlighedssprog var så forskellige, at vi misforstod hinandens intentioner."

Tager hjem hver for sig

Da parrenes getaway når til vejs ende, beslutter Rasmus og Sara derfor, at de ikke tager hjem sammen.

"Jeg skulle have noget luft og tid til at mærke efter for mig selv, og derfor foreslog jeg det i bilen," fortæller Sara, der også tilføjer, at Rasmus var enig i beslutningen.