Chokoladereder med påskeæg
Lav et fad med lækre hjemmelavede fuglereder...
Ingredienser
- Chokoladereder med påskeæg
- DU SKAL BRUGE:
- 450 g chokolade – mørk eller mælk
- 1 pose dragéæg eller andet chokolade overtrukket med sukker
- 1 doughnuts-form i silikone (fås bl.a. hos Panduro Hobby).
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Fyld silikoneformens rum halvt op med chokolade.
- Lad chokoladen stå et par minutter, så den sætter sig lidt.
- Kom æggene oveni, og stil på køl, til de skal spises.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee
► SE OGSÅ: Lav dit eget påskeæg
► SE OGSÅ: Hjemmelavede påskeæg
► SE OGSÅ: Marengslagkage med påskeæg