Asparges med smilende æg

Asparges med smilende æg

Nogle æg smager bedre end andre,men har du en privat leverandøreller har du fundet nogle gode æg isupermarkedet og er villig til at betaleprisen, er denne forårsret meget,meget dejlig.

4 personer

Ingredienser

  • 4-500 g grønne asparges
  • 4 små æg
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. mild eddike som æble- eller sherryeddike
  • 1 spsk. mild, grov sennep
  • salt og peber
  • lidt spæde rucolablade

  1. Kog æggene ca. 4 min., og overhælddem med koldt vand.
  2. Skær aspargesstilkene af, så dealle er lige lange. Kog dem 2-3 min.i vand med salt, tag dem op, og laddem dryppe af i et rent viskestykke.
  3. Pisk olivenolie, eddike, sennepog salt og peber sammen til marinaden.
  4. Læg aspargesene på varme tallerkener,og overhæld dem med sennepsmarinaden.
  5. Lav en lille rede af rucola til detpillede æg, og server straks.