Burger med æg

Burger med æg

4 personer

Ingredienser

  • 4 burgerboller
  • 400 g hakket oksekød, 10 %
  • fedt
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 1 avocado
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 2 hårdkogte æg
  • 2 tomater
  • 1/2 agurk
  • 2 forårsløg
  • salatblade
  • salt, peber

  1. 1. Form 4 flade bøffer, krydr dem med salt og peber, og steg dem i olie på en pande. Kom avocadokødet i en skål, og mos det med en gaffel. Rør yoghurt i. Smag til med salt og peber.
  2. 2. Pil æggene, og skær dem i skiver. Skær tomater og agurk i skiver, og snit løgene. Lun bollerne og flæk dem. Fyld dem med avocadocreme, bøffer, æg og grønsager.