Cannelloni med skinke og svampe
Pastaret med cannelloni - lækker pasta med skinke, spinat og bechamelsauce, som du laver i ovnen.
4-6 personer
Ingredienser
- 18 cannelloni
- 2 løg
- 250 g champignon
- smør til stegning
- 200 g røget skinke
- 2 tsk. finthakket frisk rosmarin
- 200 g ricotta- eller hytteost
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- peber
- Bechamelsauce:
- 25 g smør
- 2½ spsk. hvedemel
- 6 dl letmælk
- salt, peber
- 150 g reven gratineringsost
- 1 spsk. oregano
- Tilbehør:
- italiensk brød og tomatsalat
- f.eks. med spæd spinat, rødløg, oliven og
- pinjekerner dryppet med olivenolie
- Hak løget. Rens og hak champignonerne. Svits løg og champignon i smør på en pande ca. 5 min., uden at det tager særlig farve. Kom det i en skål, og lad det køle af, til det kun er lunkent. Rør de øvrige ingredienser til fyldet i. Kom fyldet i cannellonirørene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
- Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen under piskning. Småkog saucen 4-5 min., mens du rører hele tiden. Smag til med salt og peber. Fordel saucen over cannellonierne.
- Drys ost og oregano over. Stil fadet i ovnen ca. 35 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.