Cannelloni med skinke og svampe

Cannelloni med skinke og svampe

Pastaret med cannelloni - lækker pasta med skinke, spinat og bechamelsauce, som du laver i ovnen.

4-6 personer

Ingredienser

  • 18 cannelloni
  • 2 løg
  • 250 g champignon
  • smør til stegning
  • 200 g røget skinke
  • 2 tsk. finthakket frisk rosmarin
  • 200 g ricotta- eller hytteost
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • Bechamelsauce:
  • 25 g smør
  • 2½ spsk. hvedemel
  • 6 dl letmælk
  • salt, peber
  • 150 g reven gratineringsost
  • 1 spsk. oregano
  • Tilbehør:
  • italiensk brød og tomatsalat
  • f.eks. med spæd spinat, rødløg, oliven og
  • pinjekerner dryppet med olivenolie

  1. Hak løget. Rens og hak champignonerne. Svits løg og champignon i smør på en pande ca. 5 min., uden at det tager særlig farve. Kom det i en skål, og lad det køle af, til det kun er lunkent. Rør de øvrige ingredienser til fyldet i. Kom fyldet i cannellonirørene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
  2. Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen under piskning. Småkog saucen 4-5 min., mens du rører hele tiden. Smag til med salt og peber. Fordel saucen over cannellonierne.
  3. Drys ost og oregano over. Stil fadet i ovnen ca. 35 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.

Tip

Kan du ikke få fat i cannellonirør, så kog i stedet 9 lasagneplader i letsaltet vand ca. 8. min. Tag dem op med en hulske, og læg dem på et viskestykke. Skær dem i halve, rul dem omkring idet valgte fyld, og læg dem i fadet.