Cashewpandekager med birkes og mynte
En lækker morgenpandekage, der smager godt med græsk yoghurt eller skyr, tørristede cahewnøddder og friske bær.
4-6 stk.
Ingredienser
- 50 g cashewnødder, blendet til nøddemel i en minihakker
- 1 æg
- 100 g skyr
- 2 ½ dl mælk
- 3 spsk honning
- 1 stor håndfuld frisk mynte, finthakket
- ½ økologisk citron, saft og fintrevet skal heraf
- ½ tsk kanel
- 1 knsp kardemomme
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk birkes
- 1 ½ dl hvedemel
- koldpresset rapsolie
- 1-2 spsk smør til stegning
Sådan gør du
- Blend cashewnøddemel, æg, skyr, mælk, honning, mynte, citronsaft og -skal med en stavblender.
- Bland de tørre ingredienser i en skål for sig, og rør det hele godt sammen.
- Varm 2-3 spsk olie op på en pande sammen med 1 spsk smør.
- Brug ca. 2 spsk dej pr. pandekage.
- Bag 4 små pandekager ad gangen.
- Vend dem efter 2-3 minutter, eller når de er gyldne.