Cashewpandekager med birkes og mynte

Cashewpandekager med birkes og mynte

En lækker morgenpandekage, der smager godt med græsk yoghurt eller skyr, tørristede cahewnøddder og friske bær.

4-6 stk.

Ingredienser

  • 50 g cashewnødder, blendet til nøddemel i en minihakker
  • 1 æg
  • 100 g skyr
  • 2 ½ dl mælk
  • 3 spsk honning
  • 1 stor håndfuld frisk mynte, finthakket
  • ½ økologisk citron, saft og fintrevet skal heraf
  • ½ tsk kanel
  • 1 knsp kardemomme
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk birkes
  • 1 ½ dl hvedemel
  • koldpresset rapsolie
  • 1-2 spsk smør til stegning

Sådan gør du

  1. Blend cashewnøddemel, æg, skyr, mælk, honning, mynte, citronsaft og -skal med en stavblender.
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål for sig, og rør det hele godt sammen.
  3. Varm 2-3 spsk olie op på en pande sammen med 1 spsk smør.
  4. Brug ca. 2 spsk dej pr. pandekage.
  5. Bag 4 små pandekager ad gangen.
  6. Vend dem efter 2-3 minutter, eller når de er gyldne.

Spis mig

Spis mig.jpeg