Chokoladeæg med irish coffee
De lækreste hjemmelavede påskeæg med smag af Irish Coffee. Få opskriften på de fantastiske påskeæg med marcipan, kaffe, whisky og chokolade lige her.
10 stk.
Ingredienser
- 500 g ren, rå marcipan
- 2 tsk. instant kaffepulver
- 2 spsk. kogende vand
- 1 spsk. brun farin
- 3 spsk. whisky
- 200 g hvid chokolade
- Ælt marcipanen med kaffepulver og farin rørt ud i kogende vand. Tilsæt whisky.
- Form 10 æg, marcipanen er ret fugtig, og lad dem tørre et par timer.
- Smelt 2/3 af den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn.
- Rør resten af den hakkede chokolade i.
- Dyp æggene heri. Lad dem stivne på bagepapir.
- Læg evt. æggene i en kurv pyntet med bånd og fjer.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee