Chokoladetrøfler med hindbær
Smukke røde trøfler med en intens smag af mørk chokolade.
Chokoladetrøfler med hindbær
Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling
(24 stk.)
200 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
Pynt:
20 g frysetørrede hindbær
1. Hak chokoladen groft, og kom den i en skål.
2. Giv fløden et opkog, og hæld den over chokoladen. Rør, til chokoladen er smeltet sammen med fløden, og stil trøffelmassen koldt, til den kan formes (2-3 timer). Tjek undervejs, for den kan også blive for hård.
3. Form den afkølede masse til små kugler, og tril dem i frysetørrede hindbær – det er nemmest (og hyggeligt), hvis I er to – én til chokoladen og én til hindbærkrymmel. Opbevar i en kagedåse i køleskabet.
TIP
Du kan også trille trøflerne i kakaopulver.
► SE OGSÅ: Chokoladekarameller med flagesalt
► SE OGSÅ: Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs
► SE OGSÅ: Hjemmelavet luksus snebolde