Cremet Squashkage
Gulerodskagens tvilling – en squashkage tilsat masser af krydderier og cremet topping.
CREMET SQUASHKAGE
Tid: ca. 30 min. plus bage- og køletid
(ca. 16 stk.)
3 æg
225 g brun farin
1½ dl smagsneutral olie
225 g hvedemel
3 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt nellike
2 tsk. bagepulver
revet skal af 1 ubehandlet appelsin
75 g grofthakket mørk chokolade
300 g groftrevne squash
Topping:
200 g flødeost naturel
70 g flormelis
pekannødder til pynt (kan erstattes af valnødder)
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Pisk æg og brun farin sammen med en elpisker. Pisk ca. 5 min.
3. Tilsæt olien lidt ad gangen, mens der fortsat piskes.
4. Bland hvedemel med krydderier og bagepulver, og pisk det i dejen sammen med revet appelsinskal, chokolade og squash.
5. Fordel dejen i en ildfast form på ca. 25 x 20 cm foret med bagepapir. Bag kagen ved 175 grader i ca. 40 min. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid. Afkøl kagen.
6. Pisk flødeost med flormelis til en creme, og fordel den på kagen. Skær kagen i firkanter, og pynt hvert stykke med pekannødder.
► SE OGSÅ: Rabarber med yoghurtkage og is
► SE OGSÅ: Luksusjordbær-milkshake
► SE OGSÅ: Lækker peanutbutter fudge