Fladbrød a la salade nicoise
Har du først bagt fladbrødene, er det nemt at diske op med denne klassiker toppet på de sprøde nybagte brød.
Fladbrød a la salade nicoise
Til 4 personer
Tid: ca. 25 min.
2 æg
200 g grønne bønner
200 g blandede salater
8 kogte kartofler
250 g små tomater
Sennepsdressing:
1 spsk. grovkornet dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. flydende honning
½ dl olivenolie
2 dåser tun
1-2 spsk. kapers
50 g sorte oliven
1 bakke karse
friskkværnet peber
4 fladbrød
1. Kog æggene i ca. 10 min. og afkøl. Pil og skær dem i kvarter.
2. Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 2 min. Afdryp og hæld koldt vand over. Skyl salaten, og slyng den tør. Skær kartoflerne i skiver. Skær tomaterne i kvarter.
3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt med salaten.
4. Anret salat med æg, kartofler, bønner og tomater. Afdryp tunen, og fordel den over salaten sammen med kapers og oliven. Drys karse over, og krydr med peber.
5. Fordel salaten på de lune fladbrød.