Grønsagssalat

Grønsagssalat

(8 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 4-6 gulerødder
  • 1 gul squash
  • 1 grøn squash
  • 1 rødløg
  • Dressing:
  • ¾ dl citronsaft
  • 1½ dl olivenolie
  • evt. 1 fed hvidløg
  • frisk oregano eller tørret
  • salt og peber

  1. Skræl gulerødderne ogvask squashene. Brugskrælleren til at „skrælle”grønsagerne i tynde,lange skiver.
  2. Pil rødløgetog halvér det fra rodtil top. Skær løget i megettynde skiver.
  3. Piskcitronsaft sammen medolivenolie, knust hvidløg(kan udelades), finthakketoregano, salt og peber.
  4. Vend grønsagerne idressingen og lad salatentrække 5 min.