Guldbarrer med orangeknas
Du kan lave disse guldbarer med orangeknas i alle forme. Vil du have den rigtige pladeform, kan de købes hos bl.a. konditorshoppen.dk...
Guldbarrer med orangeknas
Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling
(4 barrer/32 små stk.)
50 g smuttede mandler
30 g kandiseret pomerans eller appelsin
30 g rosiner eller soltørrede bær
3 spsk. Rice Krispies
200 g mørk chokolade
forme til støbning af chokolade
1. Rist mandlerne i 3-5 min. på en tør pande. Afkøl, og hak dem groft.
2. Hak den kandiserede pomerans. Bland mandler, pomerans, rosiner og Rice Krispies.
Annonse
3. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Vend mandelblandingen i chokoladen, og hæld chokoladen i de ønskede forme. Slå formen i bordet et par gange, og lad chokoladen stivne ved stuetemperatur (ca. 4 timer).
► SE OGSÅ: 5 knasende lækre kager med nødder
► SE OGSÅ: Morgenbrød med æble, kanel og marcipan
Julens bedste småkager
► SE OGSÅ: Olivenoliekage med orangesirup