Haresmåkager
30-40 stk.
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- ½ tsk. hjortetakssalt
- 2 tsk. vaniljesukker
- 125 g smør
- 85 g sukker
- 1 æg
- 1 hareudstikker (fåes hos www.kagebutikken.dk)
- Glasur:
- 3 dl flormelis
- 2 spsk. kogende vand
- gul frugtfarve
- samt øjne af sølvkagekugler
- Bland hvedemel, hjortetakssaltog vaniljesukker i en skål.Skær smørret i tern, og smuldrdet hele sammen. Kom sukkerog æg i, og ælt det sammen. Stildejen i køleskabet i ca. ½ time.
- Rul dejen ud med en kagerullepå et meldrysset bord, ogudstik kagerne. Læg dem påbagepapir på en bageplade, ogbag dem ca. 8 min. ved 200 gr.midt i ovnen.
- Rør glasuren sammen, ogkom den evt. i en sprøjteposemed en lille tylle. Pynt kagernemed glasur, og gi