Haresmåkager

Haresmåkager

30-40 stk.

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • ½ tsk. hjortetakssalt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 125 g smør
  • 85 g sukker
  • 1 æg
  • 1 hareudstikker (fåes hos www.kagebutikken.dk)
  • Glasur:
  • 3 dl flormelis
  • 2 spsk. kogende vand
  • gul frugtfarve
  • samt øjne af sølvkagekugler

  1. Bland hvedemel, hjortetakssaltog vaniljesukker i en skål.Skær smørret i tern, og smuldrdet hele sammen. Kom sukkerog æg i, og ælt det sammen. Stildejen i køleskabet i ca. ½ time.
  2. Rul dejen ud med en kagerullepå et meldrysset bord, ogudstik kagerne. Læg dem påbagepapir på en bageplade, ogbag dem ca. 8 min. ved 200 gr.midt i ovnen.
  3. Rør glasuren sammen, ogkom den evt. i en sprøjteposemed en lille tylle. Pynt kagernemed glasur, og gi