Hjemmelavede bolsjestokke

Hjemmelavede bolsjestokke

Køb en pakke til julebolsjer fra PanduroHobby, og læs brugsanvisningen nøje,inden i giver jer i kast med bolsjekogningen.

30 stk.

Ingredienser

  • 1 dl vand
  • 450 g sukker
  • 125 g druesukker (er i pakken)
  • 2 tsk. citronsyre (er i pakken)
  • 15 dråber julerødt (er i pakken)
  • 1 tsk. titandioxid, hvid farve
  • 40 dråber myntearoma (er i pakken)
  • Du skal bruge følgende redskaber:
  • en rustfri gryde 1½-2 liter (ikke aluminium)
  • bagepapir
  • lille si
  • stor skarp saks
  • bageplader
  • sukkertermometer (husk at fjerne evt. plastindpakning)
  • 1 vægt
  • teflonmåtte, så bolsjemassen ikke sætter sig fast på bordet
  • pipette på 2 ml
  • metalskraber
  • 2 plastdejskrabere, som kan tåle høje temperaturer
  • latexgummihandsker (1 sæt i pakken)
  • madolie

  1. Lav halvdelen af bolsjeportionen hvid oghalvdelen rød. sno en hvid og en rød pølsesammen, og klip dem i 8 cm’s længde.form dem som små stokke. Lad dem stivnehelt, inden du hænger dem på grene.du kan evt. binde en lille snor i hver stok,så du ikke får gran på dem. de holder sigbedst i en lufttæt beholder.