Hjertefocacciaer med rosmarin

Hjertefocacciaer med rosmarin

10 stk.

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 100 g durumhvedemel
  • ca. 370 g italiensk hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • Fyld:
  • 125 g frisk mozzarella
  • 2 spsk. friskhakket rosmarin
  • salt, peber
  • Desuden:
  • 1 sammenpisket æg til pensling
  • olivenolie og salt til pensling og drys
  • evt. stængler af rosmarin til pynt

  1. Udrør gæren i vandet, og tilsæt durumhvedemel og lidt afdet almindelige hvedemel. Lad dejen forhæve tildækket 10min. tilsæt salt og resten af melet. Lad dejen hæve tildækket1 time et lunt sted.
  2. Del dejen i 16 stykker. rul dem tyndt ud, og form dem tilhjerter, du kan også bruge en hjerteudstikker, hvis du har en.på de 8 af hjerterne fordeler du revet mozzarellaost og et drysrosmarin. Krydr også med lidt salt og peber. pensl kanternemed sammenpisket æg. Læg de andre hjerter over, og trykkanterne godt sammen.
  3. Bag focacciahjerterne ved 225 gr. på midterste ovnribbei ca. 16-20 min. tag dem ud, pensl dem med olivenolie, ogkrydr med salt. server dem varme. her har vi pyntet dem medfriske stængler rosmarin.