Fineste hjertemuffins: Sådan laver du dem selv
Prøv de super nemme hjertemuffins, der både ser fine ud og smager fantastisk.
12 stk.
Dej:
- 100 g blødt smør
- 250 g sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 æg
- 2½ dl mælk
- 200 g hvedemel
- 1 knsp. salt
- 1½ tsk. bagepulver
- 40 g usødet kakaopulver
- 50 g hindbær (optøede fra
- frost kan bruges)
- 1 spsk. vand
- 100 g blødt smør
- 400 g flormelis
Sådan gør du
- Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel, salt, bagepulver og kakaopulver.
- Fordel dejen i 12 kraftige papirmuffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe, til de netop er gennembagte.
- Skær toppen af kagerne. Udstik hjerter i toppene. Tag lidt af kagemidten op, og sprøjt creme i kagerne. Læg kagehjertelåget over.
Hindbærsmørcreme
- Kog hindbær og vand op i en lille gryde 2-3 min. Pres dem gennem en si. Kom hindbærsaften i en skål med smør og flormelis.
- Pisk med en håndmikser alle ingredienserne til smørcremen sammen til en luftig masse.