Hjerter i flødesovs med chokolade, hvidløg og chili

Hjerter i flødesovs med chokolade, hvidløg og chili

4 personer

Ingredienser

  • 2 svinehjerter
  • 1 hakket løg
  • 50 g bacontern
  • 25 g smør
  • 2 kviste timian
  • 15 g mørk chokolade
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. finthakket chili
  • 2 spsk. hvedemel
  • 3 dl bouillon
  • 2 dl piskefløde
  • evt. lidt gelé
  • lidt rødvinseddike
  • salt, peber
  • evt. saucekulør
  • Tilbehør:
  • kartoffelmos og persille til drys

  1. Gør hjerterne i stand, ogskær dem i 1 cm’s tern.
  2. Svits løg og bacon i smør.Kom hjerterne i, og brun demmed. tilsæt de øvrige ingredienser,og lad retten simre ca. 1time under låg. Smag saucentil med gelé og eddike samtsalt og peber. Giv evt. rettenlidt kulør.