Hjerter i flødesovs med chokolade, hvidløg og chili
4 personer
Ingredienser
- 2 svinehjerter
- 1 hakket løg
- 50 g bacontern
- 25 g smør
- 2 kviste timian
- 15 g mørk chokolade
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. finthakket chili
- 2 spsk. hvedemel
- 3 dl bouillon
- 2 dl piskefløde
- evt. lidt gelé
- lidt rødvinseddike
- salt, peber
- evt. saucekulør
- Tilbehør:
- kartoffelmos og persille til drys
- Gør hjerterne i stand, ogskær dem i 1 cm’s tern.
- Svits løg og bacon i smør.Kom hjerterne i, og brun demmed. tilsæt de øvrige ingredienser,og lad retten simre ca. 1time under låg. Smag saucentil med gelé og eddike samtsalt og peber. Giv evt. rettenlidt kulør.