Hotwings

Hotwings

Louisa Lorang: "Disse små snaskedevinger spiser jeg bare,som de er, fra en buffeteller som en forret. Deer ekstra skønne med ensimpel dressing rørt afyoghurt og blå ost og medet par sprøde stænglerbladselleri til".

(4-5 personer)

Ingredienser

  • Vinger:
  • 4 dl hvedemel
  • 2 spsk. sød paprika
  • 2 tsk. cayennepeber
  • 2 spsk. løgpulver
  • 1 spsk. groft salt
  • 16-20 kyllingevinger
  • olie
  • Marinade:
  • 2 dl æbleeddike
  • 2 dl muscovadosukker
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. ingefær
  • ¼ dl soja
  • 1 spsk. maizena
  • 1-2 spsk. vand

  1. Vinger:
  2. Bland mel, paprika,cayennepeber, løgpulverog salt sammen i en storfrysepose. Kom vingerne iposen, og ryst den.
  3. Vend vingerne i lidtolie, og grill dem på envarm grill.De skal have 15-20 min.i alt, eller til de er gennemstegte.Vend vingerne jævnligt,så de ikke brænder på.
  4. Marinade:
  5. Kom imens eddike,sukker, finthakket hvidløg,finthakket ingefær og sojai en kasserolle, og kog detop. Bland maizenaen medlidt vand, og rør blandingeni den varme marinade.Lad det koge op igen. Tagmarinaden af varmen, oglad den afkøle en smule.
  6. Smid de gennemstegtekyllingevinger i den afkøledemarinade, og servérstraks.Servietter er et must!