Jordbær-ostekage

Jordbær-ostekage

Lækker fyldig cheesecake med søde røde jordbær.

4-6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 40 min.
  • Bagetid: ca. 40 min.
  • Fryse-egnet uden bær
  • Bund:
  • 150 g smør
  • 125 g sukker
  • 75 g havregryn
  • 175 g hvedemel
  • Fyld:
  • 400 g kvark
  • 400 g creme-fraiche (38%)
  • 4 æg
  • 50 g flormelis
  • 1 stang vanilje (kornene)
  • 1 tsk citronskal
  • Pynt:
  • 250 g jordbær
  • 50 g abrikosmarmelade

  1. Beklæd en springform(22 cm i diameter) med bagepapir. Bland ingrediensernetil bundenog tryk det sammen ibunden og 3-4 cm opad siderne af springformen.
  2. Pisk fyldet sammenog kom det i kageformen.Bag kagen i ca. 40 min. ved 175 grader, til den er gennembagt. Afkøl kagen.
  3. Skyl og nip jordbærrene. Varm marmeladen i en gryde, til den er smørbar. Smør kagen med abrikosmarmelade og pynt med jordbær. Pensl evt. jordbærrene med lidt marmelade.