Kærnemælksvafler

Kærnemælksvafler

Børnene elsker kærnemælksvafler og de er hurtige at lave, da der bruges bagepulver i stedet for gær.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 6 lag)
  • 150 g hvedemel
  • 1-2 spsk sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk groft salt
  • 1/4 liter kærnemælk
  • 2 æg
  • 50 g smør (smeltet)
  • Tilbehør:
  • Ahornsirup

  1. Bland de tørre ingredienser og rør dem ud i kærnemælken. Pisk æggene i et ad gangen og tilsæt smør.
  2. Bag dejen i et varmt vaffeljern (ca. 1 dl dej pr. lag) og servér f.eks. med ahornsirup.