Kartoffelfrittata med parmaskinke
De små portions-frittata er bagt i muffinforme, så de er nemmere at have med på tur.
Kartoffelfrittata med parmaskinke
Tid:200 g grønne asparges
250 g kogte kartofler
4 æg
2 dl syrnet fløde 9 %
salt og peber
8 skiver parmaskinke
1 potte brøndkarse
1. Skær den træede ende af aspargesene, og skær dem i små stykker.
2. Damp asparges i ca. 1 min., og vend med kartofler skåret i små tern.
3. Tænd ovnen på 180 grader.
4. Pisk æg med syrnet fløde, og krydr med salt og peber. Vend æggemassen med kartofler og asparges.
Annonse
5. Smør 8 muffinsforme (gerne dem i silikone) med olie. Fordel massen i formene. Rul forsigtigt skiver af parmaskinke sammen, og kom en ned i hver form. Sørg for, at de drukner godt i æggemassen.
6. Bag i ca. 20 min., til æggemassen føles fast. Lad dem stå ca. 5 min., inden de forsigtigt vendes ud. Top med brøndkarse.