Kokos passions ispinde
Friske ispinde med både bananer, havtornbær og passionsfrugter. De er nemme at lave, og så smager de fantastisk.
6 ispinde
Ingredienser
- 2 frosne bananer i skiver
- 50 g frosne havtornbær
- kødet fra 3 passionsfrugter
- 1 dåse kokosmælk
- 1 knivspids vaniljepulver
- 1 spsk. vallepulver (kan udelades)
- 2 spsk. flormelis
- 200 g hvide chokoladeknapper
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne til iscremen. Smag evt. til med lidt mere flormelis, hvis du synes der mangler sødme.
- Hæld cremen i forme, og lad dem fryse natten over.
- Smelt den hvide chokolade over vandbad, men tag den af varmen, når chokoladen er delvist smeltet, og lad den stå på køkkenbordet og smelte lidt videre. Den må ikke være varm , når du dypper isene.
- Dyp isene halvt i chokolade, og læg dem på et stykke bagepapir, inden de kommer tilbage i fryseren.