Kringlestang
Kalorier 494 kcal
Protein: 18 15%
Kulhydrat: 69 g 58%
Fedt: 15 g 27%
Kostfibre: 6 g
Sprød kringlestang medlækkert fyld.
Ingredienser
- Dej:
- 5 g gær
- 15 g vand
- 15 g DDV plante70 (smeltet)
- 35 g hvedemel
- 20 g DDV-skummetmælkspulver
- 15 g Åblomst-multisød
- 1 tsk kanel
- Fyld:
- 100 g kartofler (kogte)
- ½ tsk vaniljekorn
- 15 g mandler (finthakkede)
- Åblomst-multisød
- kanel
- 15 g rosiner
- Opløs gæren i vandet. Tilsætfedtstof, mel, skummetmælkspulver,multisød og kanel.
- Rul dejen meget tyndt ud ien firkant på et stykke bagepapir,der ligger oven på enbageplade.
- Blend kartofler ogvaniljekorn i en minihakker ogtilsæt mandler. Smag til medmultisød og rør kanel og rosineri.
- Smør fyldet ud på dejenog fold dejen sammen. Trykmed en gaffel på lukningen, såden ikke springer op.
- Bag kringlestangen ved 200grader i ca. 30 min. Servérkringlen lun.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »