Kringlestang

Kringlestang



Kalorier 494 kcal
Protein: 18 15%
Kulhydrat: 69 g 58%
Fedt: 15 g 27%
Kostfibre: 6 g

Sprød kringlestang medlækkert fyld.

Ingredienser

  • Dej:
  • 5 g gær
  • 15 g vand
  • 15 g DDV plante70 (smeltet)
  • 35 g hvedemel
  • 20 g DDV-skummetmælkspulver
  • 15 g Åblomst-multisød
  • 1 tsk kanel
  • Fyld:
  • 100 g kartofler (kogte)
  • ½ tsk vaniljekorn
  • 15 g mandler (finthakkede)
  • Åblomst-multisød
  • kanel
  • 15 g rosiner

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsætfedtstof, mel, skummetmælkspulver,multisød og kanel.
  2. Rul dejen meget tyndt ud ien firkant på et stykke bagepapir,der ligger oven på enbageplade.
  3. Blend kartofler ogvaniljekorn i en minihakker ogtilsæt mandler. Smag til medmultisød og rør kanel og rosineri.
  4. Smør fyldet ud på dejenog fold dejen sammen. Trykmed en gaffel på lukningen, såden ikke springer op.
  5. Bag kringlestangen ved 200grader i ca. 30 min. Servérkringlen lun.
  6. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  7. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »