Laks med hytteost og persille

Laks med hytteost og persille

Laks og hytteost er en herlig kombination. Her har vi bagt en hel lakseside og toppet den med hytteost og friske urter - nem og lækker aftensmad!

4 personer

Ingredienser

  • 500-600 g laksefilet
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 200 g hytteost
  • 1 dl finthakket persille
  • 25 g smeltet smør

Pynt:

  • citronbåde og hakket persille

Tilbehør:

  • nye kartofler og salat

Sådan gør du:

  1. Læg laksestykket i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft og krydr med salt og peber.
  2. Fordel hytteost rørt med persille over. Dryp med det smeltede smør. Krydr med salt og peber.
  3. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. Pynt med citronbåde og hakket persille.