Lasagne med laks og spidskål
Lasagne kan også laves med laks og spidskål.
4 personer
Ingredienser
- Lasagne med laks og spidskål
- 500 g fintsnittet spidskål
- 6 tomater
- 400 g laksefilet uden skind
- 1 portion bechamelsauce
- 2 tsk. fintrevet, usprøjtet citronskal
- 2 spsk. citronsaft
- 250 g ferske lasagneplader
- Bechamelsauce:
- 25 g smør
- 2½ spsk. hvedemel
- 5 dl kogende letmælk
- salt, peber
- evt. lidt friskrevet muskatnød
- 150 g reven mild gratineringsost
- 200 g mascarpone
- 12 lasagneplader
- 150 g reven gratineringsost
- 3-4 spsk. sesamfrø
- Tilbehør:
- salat
- Kog spidskålen i letsaltet vand 5 min. Afdryp den i en sigte. Skær tomaterne i skiver.
- Smag bechamelsaucen til med citronskal og citronsaft.
- Fordel lasagneplader, spidskål, tomatskiver, 1½ cm tykke skiver af laksefileten og bechamelsauce lagvist i et smurt ovnfast fad. Stil i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.