Bag en nem kokoskage med chokolade
Nem og saftig kokoskage med chokoladeglasur. Kagen er en skøn kombination af kokos, hvid chokolade og mørk glasur. Se her, hvordan du bager den lækre sandkage
KOKOSKAGE MED CHOKOLADE
Skøn symbiose af kokos, hvid chokolade og mørk glasur.
150 g smør
200 g sukker
4 æg str. L
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
100 g hakket hvid chokolade
1 dl sødmælk
Glasur:
150 g flormelis
Annonse
4 spsk. kakaopulver
lidt drikkeklar stærk kaffe
- Rør smør og sukker blødt. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt.
- Bland hvedemel med bagepulver, og rør det i dejen sammen med kokosmel, hakket hvid chokolade og mælk.
- Beklæd en sandkageform på ca. 2 liter med bagepapir, fordel dejen i den, og bag kagen ved 175 grader i 1 time. Afkøl kagen.
- Rør en glasur af flormelis, kakaopulver og kaffe, og bred den over kagen. Skær kagen i skiver ved servering.
7 lækre opskrifter på cupcakes
-
Cupcakes med ribs, brombær, hindbær, blåbær og orange-topping
-
Cupcakes med banan, chokolade og hindbær-glasur
-
Cupcakes med ingefær, mørk chokolade-creme og ristede mandler
-
Cupcakes med kaffe, valnødder og chokolade
-
Cupcake med kokos og citron
-
Cupcakes uden sukker
-
Cupcakes: Krydret med hvid chokofrosting