Bag en nem kokoskage med chokolade

Bag en nem kokoskage med chokolade

Nem og saftig kokoskage med chokoladeglasur. Kagen er en skøn kombination af kokos, hvid chokolade og mørk glasur. Se her, hvordan du bager den lækre sandkage

KOKOSKAGE MED CHOKOLADE

Skøn symbiose af kokos, hvid chokolade og mørk glasur.

150 g smør

200 g sukker

4 æg str. L

150 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

100 g kokosmel

100 g hakket hvid chokolade

1 dl sødmælk

Glasur:

150 g flormelis

4 spsk. kakaopulver

lidt drikkeklar stærk kaffe

  1. Rør smør og sukker blødt. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt.
  2. Bland hvedemel med bagepulver, og rør det i dejen sammen med kokosmel, hakket hvid chokolade og mælk.
  3. Beklæd en sandkageform på ca. 2 liter med bagepapir, fordel dejen i den, og bag kagen ved 175 grader i 1 time. Afkøl kagen.
  4. Rør en glasur af flormelis, kakaopulver og kaffe, og bred den over kagen. Skær kagen i skiver ved servering.