Luksuswok & mangosalat
Klar på 20 minutter.
4
Ingredienser
- 400 g afpudset svinemørbrad
- 1 spsk kokosolie
- 3 rødløg i tykke både
- 2-3 udkernede peberfrugter i store tern
- 125-150 g sugarsnaps
- 2-3 spsk sojasauce
- 1 dl oystersauce
- 1 dl sweet chilisauce
- 125 g store rejer
- Mangosalat:
- kødet af 1-2 mangofrugter
- lidt limesaft
- mynte og koriander
- 200 g fuldkornsris
- SÅDAN GØR DU: Skær mørbraden i pænt store tern. Varm kokosolien i en wok, og brun kødet på alle sider. Kom løg og peberfrugter ved, og steg videre under omrøring i 3-4 min. Tilsæt sugarsnaps samt sojasauce, steg yderligere 1 min. Bland oyster- og chilisauce ved, læg rejerne i, varm det hele igennem, og smag til.
- Skær mangokødet i tern, vend dem med limesaft, salt, peber, mynte og koriander, og server salaten til retten sammen med kogte fuldkornsris.
- Energi pr. person: 450 kcal, fedt 18%, protein 29%, kulhydrat 53%